Bohuš Matuš Svatba / GALERIE: Svatba Bohuše Matuše (47) s mazlivkou Lucinkou ...

Bohuš Matuš Svatba / GALERIE: Svatba Bohuše Matuše (47) s mazlivkou Lucinkou .... Do rodinného parku v pražských měcholupech. Jeden se ale vyjímal mezi všemi. Lucie palkaninová má stále ještě status přítelkyně. Bohuš matuš se nedávno stal poprvé otcem a svou partnerku lucinku si chtěl v den jejích osmnáctin vzít za ženu. Vysvětlovali svatbu v dětském parku;

ads/bitcoin1.txt

Od prosince jsou dokonce rodina, školačka mu porodila dcerku natálku. Svatba se uskuteční v dětském zábavním parku v horních měcholupech, aby si ji oba zúčastnění mohli náležitě užít. Zpěvák bohuš matuš (47) konečně vlezl do chomoutu. Svatba s lucinkou v den osmnáctin!💖 please subscribe: Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už zbývá jen říci si sladké ano.

Bohuš Matuš - eXtra.cz
Bohuš Matuš - eXtra.cz from www.extra.cz
Bohuš matuš si řekl se svojí o 30 let mladší lucinkou sladké ano. Zpěvák prozradil, zda podpoří o třicet let mladší snoubenku u porodu, kdy bude svatba i jaké vybrali dceři jméno. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Od jednoho ze svých známých dostal dar v podobě luxusního automobilu! Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Veselku prý mají komplet gratis! Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Svatba s lucinkou v den osmnáctin!💖 please subscribe:

Zpěvák se nakonec ale dočkal povedené veselky.

ads/bitcoin2.txt

Píší mi jen mladé dívky, s lucií žiji od jejích 16 let let, říká bohuš matuš Bohuš matuš už si zvykl, že je plešatý, ale. Zpěvák bohuš matuš si ve středu vzal svou o 30 let mladší partnerku lucii, se kterou má dceru natálku. Bohuš matuš si řekl se svojí o 30 let mladší lucinkou sladké ano. Sedmačtyřicetiletý zpěvák prozradil, že je nesmírně šťastný. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. K tomu se teď známý zpěvák vyjádřil. Bohuš matuš se nedávno stal poprvé otcem a svou partnerku lucinku si chtěl v den jejích osmnáctin vzít za ženu. Nechybělo moc a bohuš matuš (47) musel svůj velký den odložit. Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček. Nutno podotknout, že bohuš matuš byl na svatbě k nepoznání, jelikož na obřad odložil svůj typický šátek a přišel bez něj. Zpěvák bohuš matuš (47) se ve středu oženil s matkou své půlroční dcerky natálky lucií (17).

Připomeňme, že svatba tohoto páru proběhla včera 12. Jeden se ale vyjímal mezi všemi. Svatba bohuše matuše byla v krtečkově světě. Zpěvák bohuš matuš si ve středu vzal svou o 30 let mladší partnerku lucii, se kterou má dceru natálku. Ale možná ještě přijde, kdo ví.

Bohuš Matuš podstoupil před svatbou se svou Lucinkou ...
Bohuš Matuš podstoupil před svatbou se svou Lucinkou ... from img.instory.cz
Vzali se v zábavním parku v praze. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček. Od prosince jsou dokonce rodina, školačka mu porodila dcerku natálku. Bylo to pro něj takřka osudové. Svatba s lucinkou v den osmnáctin!💖 please subscribe: Zpěvák se nakonec ale dočkal povedené veselky. Zpěvák bohuš matuš se oženil s o 30 let mladší lucií palkaninovou. Vzal si svou partnerku a maminku své pětiměsíční dcery natálky lucku, a to v den jejích 18.

Pil jsem první ligu a vyzkoušel drogy, říká v expertech bohuš matuš.

ads/bitcoin2.txt

Bohuš matuš a jeho lucinka: Bohuš matuš i lucinka si svatbu užili, nechyběla jejich krásně oblečená dcera. Zpěvák se nakonec ale dočkal povedené veselky. Května, kdy lucii bude osmnáct let. Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Bylo to pro něj takřka osudové. Známý zpěvák chce vzhledem ke věku své partnerky vypadat mladší, a tak si nechal vytetovat vlasy. Svatba bohuše matuše byla v krtečkově světě. Svatba v parku pro rodiny s dětmi nakonec bude. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Vysvětlovali svatbu v dětském parku; Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Sice se potkali, když jí bylo.

Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Lucie palkaninová má stále ještě status přítelkyně. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Jeho manželka v den svatby oslavila osmnácté narozeniny. V budoucnu by ale velmi ráda byla manželkou.

Bohuš Matuš - eXtra.cz
Bohuš Matuš - eXtra.cz from www.extra.cz
Obřad se konal v dětském parku v praze. Lucie bohušová a bohuš matuš. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Jeho manželka v den svatby oslavila osmnácté narozeniny. Podle jeho slov se jedná o rodinný park, kde jsou rodiny s dětmi. Zpěvák bohuš matuš (47) a jeho manželka lucie matušová (18) dostali spoustu krásných svatebních darů. Krátce poté, co si řekli své ano, poskytli bohuš a lucie matušovi rozhovor pro idnes.cz. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano.

Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovává dceru natálku, se kvapem blíží.

ads/bitcoin2.txt

Zpěvák prozradil, zda podpoří o třicet let mladší snoubenku u porodu, kdy bude svatba i jaké vybrali dceři jméno. Obřad trochu zkomplikovala nepřízeň počasí, vše ale nakonec dopadlo tak, jak mělo. K tomu se teď známý zpěvák vyjádřil. „ano by si měli říci 12. Jeho manželka v den svatby oslavila osmnácté narozeniny. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už zbývá jen říci si sladké ano. Svatebčané teď prozradili zajímavosti z veselky. Jeden se ale vyjímal mezi všemi. Jen několik hodin před samotným obřadem expresu prozradil detaily své svatby. Nechyběli ani hosté z řad celebrit. Bohuš matuš už si zvykl, že je plešatý, ale. Jelikož se blíží lucinčiny narozeniny a bude konečně plnoletá.

ads/bitcoin3.txt

ads/bitcoin4.txt

ads/bitcoin5.txt

0 Response to "Bohuš Matuš Svatba / GALERIE: Svatba Bohuše Matuše (47) s mazlivkou Lucinkou ..."

Post a Comment